Certificat

Acordat sigiliul Standard eKomi!

Acordat sigiliul Standard eKomi!

frenchperfumes.ro
frenchperfumes.ro
French Perfume combină ingrediente de cea mai înaltă calitate, compoziții parfumate unice și prețuri atractive. Creăm compoziții unice de mai bine de 10 ani, iar calitatea este încorporată în ADN-ul companiei noastre. Am fost creați pentru a oferi o experiență de parfum de lux pentru cei care doresc să își sublinieze individualitatea și încrederea în sine. Oferim cele mai bune parfumuri echivalente care reflectă cu fidelitate parfumurile brandurilor cunoscute, dar sunt disponibile la prețuri mai accesibile.

Afișați mai multe

(cea mai mare)
  • Evaluare
    (cea mai mica)
Nagyon jó
Miros bun, asemanator cu originalele, dar nu persista deloc.
5 stars
Very good 🥰
Recomand cu încredere. Calitate/ preț de nota 10.
Serios, eficient
Super incantata ca am dat de acest site! Livrare super rapida, ambalare corespunzatoare, parfumuri foarte de calitate! Multumesc!
Ce pot să spun decât că produsele, parfumurile, sunt bune. Au venit repede. Voi reveni cu alte comenzi
Atat mirosul aproape identic cu originalul, cat si cele 4-5ore de rezistenta, sunt punctele forte ale acestei replici...! Deci calitate f buna la preturi bune..! Probabil ca mai trebuie stimulati clientii cu cupoane cu discounturi..!
Foarte mulțumită! Pentru produse, pentru timpul de livrare, pentru ambalare, pentru tot! Mii de mulțumiri!

Sigiliile eKomi