Certificat

Acordat sigiliul Gold eKomi!

Acordat sigiliul Gold eKomi!

born2be.com.ro
born2be.com.ro
Born2be este un loc unic unde puteți urmări tendințele și vă puteți dezvolta stilul. Este o platformă de vânzări online care oferă încălțăminte la modă pentru femei, bărbați și copii, precum și îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie și sezon. În magazinul online born2be.com.ro, răspundem nevoilor pe termen lung, îndeplinim mofturi temporare și oferim soluții atemporale.

Afișați mai multe

• Evaluare
    (cea mai mare)
  • Evaluare
    (cea mai mica)
Foarte frumoase produsele si sunt exact ca si in poza!
descrierea produselor si marimea exacta a fiecaruia. am mai cumparat de la dvs, iar marimile din tabel sunt generale cumva, asa incat unele produse, neavand descrierea exacta, nu au fost bune si a trebuie sa fac retur si apoi sa cumpar alta marime.
Foarte frumoase produsele, preturi bune, comanda rapida.. așteptam livrarea
Nu am obiecții!V-am recomandat colegilor de serviciu!
Un site foarte bine pus la punct. Recomand!
M-am chinuit o gramada sa ma loghez cu contul vechi si n-am reusit din cauza ca am uitat parola. Eh, pana am reusit sa ma prind cum sa ma loghez (procedura fiind prea dificila pentru mine), a durat 10 minute. M-am enervat ca n-am primit mail pentru schimbarea parolei desi am incercat s-o fac de 3 ori la rand.
Excelent!
Ușor de plasat comanda
Produse la preturi bune. Livrare rapida.
Foarte fain site ul. Bravo!
In ceea ce priveste comanda, totul ok. Astept sa primesc si produsul si revin si cu alte opinii.

Sigiliile eKomi